Crazy 88 Leeuwarden

Op zoek naar een gezellig groepsuitje? Bekijk hier dan ons jolige crazy 88 Leeuwarden citygame!

Crazy 88 Zwolle? Boek het meest hilarische spel in de leukste stad van Nederland!

Tijdens Crazy 88 Leeuwarden bent u gewapend met een camera. Met deze camera is het de bedoeling om zo veel mogelijk crazy opdrachten uit te voeren in het Leeuwarder centrum. Wie is er het meest creatief? Wie zorgt voor lachende gezichten? Wie gaat er met de prijs naar huis?

Maak uw borst maar nat, want tijdens dit uitje in Zwolle zorgen wij voor een flinke dosis humor. U kunt dit crazy spel op elke gewenste dag en tijdstip reserveren. Mocht u het spel als vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeest boeken, dan kunt u uiteraard ook in één team op pad gaan.

De tijdsduur bedraagt ongeveer 3 uur en is inclusief een drankje tijdens de pauze. Het spel zal in het centrum van Leeuwarden starten en ook weer eindigen. Daarnaast heeft u zelf de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra vragen toe te voegen over bijvoorbeeld uw bedrijf, vrienden, familie of collega’s. Wij zullen deze extra opdrachten dan in het spel verwerken; maar uiteraard kunt u er vanuit gaan dat onze crazy opdrachten al héééél erg crazy zijn!

Onze spelbegeleiders zullen u een onvergetelijk uitje bezorgen. Mocht u nog meer informatie willen hebben over ons crazy 88 spel in Leeuwarden dan kunt u hieronder meer informatie vinden over reserveren of een offerte aanvragen.

Bekijk meer informatie Reserveren of Offerte Aanvragen?